Badkamer Web
Image default
Badkamer

Led inbouwspots voor in de badkamer!

Bent u op zoek naar zuinige led spots voor vochtige ruimtes? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Hier vind u een groot aantal led sots in alle en soorten en maten waardoor u altijd een zuinige vervanger kunt vinden. In onze webshop kunt u de spots snel en gemakkelijk bestellen via Ideal of Paypal maar ook via achteraf betalen. Op alle producten krijgt u 2 jaar garantie. De gemiddelde levertijd voor de spots is 2 werkdagen. Meestal heeft u de led lampen al de volgende dag in huis!

 

Waar op letten bij spots voor in de badkamer?

Als u uw spotjes in de badkamer gaat vervangen door led zijn er een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Het voltage van de lampen is zeer belangrijk. Het wordt aanbevolen om laagspannings lampen te gebruiken voor in de badkamer. Dit zijn bijvoorbeeld 12V led lampen. Deze 12V verlichting zorgt namelijk neit voor kortsluiting als het in aanraking komt met vocht. 

Een ander belangrijk punt is de IP normering. Hieraan kunt u aflezen hoe goed de spot bestendig is tegen vocht. IP20 is laag en dus niet geschikt voor in de badkamer. IP40, IP44 of IP65 normeringen zijn hoog en dit houdt dus in dat spots met deze normering beter bestand zijn tegen vocht. Let er ook op dat de 12V trafo geschikt is voor vochtige ruimtes. Dit kunt u zien aan de IP normering. Alle producten met een IP normering van 44 of hoger zijn geschikt om buiten te plaatsen.

Daarnaast is het materiaal van de spot natuurlijk van belang. Dit mag niet gaan roosten. Koop daarom altijd aluminium of RVS led spotjes voor in de badkamer.

http://www.led-inbouwspots.nl/