Badkamer Web
Image default
Badkamer

Schaf een inloopdouche aan

Verschil tussen inloopdouche en douchebak

Veel mensen hebben in hun badkamer een douchebak, terwijl er ook net zo goed aan inloopdouche had kunnen zitten. Onbekendheid met deze douchevorm speelt in de meeste gevallen een grote rol. Als mensen op de hoogte zouden zijn van de vele voordelen die een inloopdouche biedt ten opzichte van een douchebak, dan is de kans groot dat ze in het vervolg voor de eerste variant zouden kiezen. De voordelen zijn namelijk enorm:

  • doordat er geen sprake is van een bak, hebt u ook last van een opstaande rand waar u over zou kunnen struikelen. Het is daarmee veel veiliger dan een bak
  • doordat de wanden en deuren erg transparant gemaakt kunnen worden, lijkt de badkamer veel groter en wordt de ruimte optimaal benut
  • doordat er gebruik gemaakt wordt van een scharnierdeur in plaats van schuifdeuren, hebt u geen last van moeilijk schuivende deuren
  • doordat er veel minder naden en hoekjes zijn, hebt u veel minder last van kalkaanslag en kunt u dus sneller schoonmaken

Schaf een inloopdouche aan

Een ander vooroordeel wat betreft de inloopdouche is dat er vaak gedacht wordt dat deze soort douche niet voor iedere badkamer geschikt is. Maar dit is niet het geval. Door de grote variatie in afmetingen die er bestaan, is er voor ieder formaat badkamer eigenlijk wel een geschikte inloopdouche te vinden.

Veel producten bij Sanitairtotaal

Als u een inloopdouche wilt kopen, dan zit u bij Sanitairtotaal absoluut goed. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment op dit gebied. Zij verkopen deze producten niet alleen in veel verschillende maten, maar ook in verschillende stijlen. Zo is er voor ieder huis en voor iedere smaak wel een geschikte inloopdouche bij hen te vinden. Bent u nieuwsgierig naar hun aanbod? Bezoek dan eens hun overzichtelijke website.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/douche/inloopdouche/

Gerelateerde artikelen

Ontspannen op werk

Regendouche Hansgrohe

Led inbouwspots voor in de badkamer!