Een whirlpool voor thuis

Niets is fijner dan na een drukke dag op het werk thuiskomen en lekker te ‘verdwijnen’ in uw eigen whirlpool bubbelbad. En het liefst doet u dit natuurlijk samen met uw partner. Daarom grossieren wij niet alleen in 1-persoonsbaden, maar ook in 2-persoonswhirlpools. Op die manier kunt u lekker samen genieten. Wilt u best zo’n luxueus bad aanschaffen, maar bent u bang dat zoiets heel lastig te onderhouden is? Bij de exemplaren die wij verkopen zult u hier geen last van hebben, omdat deze voorzien zijn van zogeheten ‘skirts’ aan de zijkant. Die kunt u eenvoudig openen, om onderhoud te plegen. Op die manier hebt u helemaal geen onderhoudsluik nodig.

Puur genieten met een echte whirlpool

Het staat als een paal boven water dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een mooie whirlpool, omdat:

  • wij alle artikelen uitgebreid testen op duurzaamheid
  • wij altijd de allerbeste service leveren
  • u bij ons nooit te veel hoeft te betalen

Als u nog niet overtuigd bent, moet u beslist eens een keertje op bezoek komen in onze showroom. Dan kunt u ons overweldigende assortiment met eigen ogen aanschouwen. Dan kunt u ook kijken of er een whirlpool voor u tussen zit. Wij horen graag van u.

Geselecteerd op kwaliteit

Wij selecteren al onze producten op kwaliteit. Op die manier hoeft u dat niet meer zelf te doen. Dus als u een whirlpool aanschaft bij Sanitair Totaal, dan bent u verzekerd van een goede aankoop. Bovendien zit u voor een dubbeltje op de eerste rang, omdat wij de prijzen altijd laag houden. En zeg nou zelf, dat klinkt u toch als muziek in de oren? Dus bent u op zoek naar een prachtige whirlpool die jaren mee gaat? Neem dan even contact met ons op.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/whirlpool/