Badkamer Web
Image default
Badkamer

Wilt u meer informatie krijgen over de stoomcabine?

Een stoomcabine

Als u thuis wilt genieten van de ontspanning die u elke maand in de sauna ervaart, dan is een eigen stoomcabine zeker iets voor u. Op deze manier hoeft u de deur niet meer uit om een ontspannen moment te beleven. Het zitten in een stoomcabine is een sensatie voor het hele lichaam:

  • u wordt gemasseerd door het warme water via stralen uit de wand van de cabine
  • u kunt kiezen tussen verschillende ‘jets’ en ook een speciaal programma instellen
  • u komt als herboren de cabine weer uit, door het heerlijke gevoel.

Klinkt dit als iets voor u, maar bent u bang dat de prijzen te hoog liggen? Bij ons is dit niet het geval. Bij Sanitair Totaal laten wij u namelijk nooit te veel betalen. Daar kunt u van op aan.

Wilt u meer informatie krijgen over de stoomcabine?

Een stoomcabine die u bij ons aanschaft, is altijd uitgebreid getest op duurzaamheid. Op die manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en kan uw aankoop nooit tegenvallen. Daarnaast hebben wij een vast assortiment op het gebied van de stoomcabine. Hierdoor kunnen wij gelijk uit onze voorraad leveren. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo fijn? Als u eenmaal hebt bedacht dat u graag een stoomcabine wilt hebben, wilt u niet nog weken zitten wachten tot deze arriveert. Dit brengt ook nog een ander voordeel met zich mee wat het onderhoud betreft. Als er onverhoopt een onderdeel aan vervanging toe is, kunt u hiervoor altijd bij ons terecht.

Wij horen graag van u

Als u interesse hebt in een stoomcabine van Sanitair Totaal, dan weet u ons nu te vinden. U kunt contact met ons opnemen en een afspraak maken om binnenkort langs te komen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/

Gerelateerde artikelen

Elektrische boiler als alternatief op een cv ketel

Het schilderen van muren

De juiste achteruitrijcamera